Lasso-koulutusta marraskuussa
03.11.2016

Western Systems Oy järjestää marraskuussa kaksi Lasso-kurssia, joilla opitaan ohjelmiston uutuudet ja mahdollisimman fiksut tavat hoitaa rutiineja ja erikoistapauksia.

 

Ensimmäisellä kurssilla käydään läpi Lasson peruskäyttöä. Kurssi soveltuu ja sekä Lasson aloittelijoille että niille, jotka haluavat kerrata ohjelmiston perusasioita ja saada yleiskatsauksen Lasson ominaisuuksista.

 

Toinen kurssi keskittyy kirjanpitolain muutoksiin, josta tiedotimme aiemmin tänään erillisessä mailissa otsikolla ”TIEDOTE: Uusi kirjanpitolaki ja maksuperusteinen ALV”. Kurssi soveltuu kaikille Lasso-käyttäjille.

 

LASSO 2100 Laskentajärjestelmän peruskäyttökurssi

Aika: 22.11.2016 klo 09.00-16.00

Paikka: Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

 

Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita:

– Perustiedot: yritystiedot, tilikartta, kohdekartat, taustatieto

– Tositekirjaus

– Katselut, selailut, virheiden etsintä

– Kirjanpidon tulosteet

– Reskontran katselu ja tulostus

– Tulostukset ja tulostimien asettelu, tulosteiden katselu ruudulla

– Vakioraportin määritys

– Käyttöomaisuuskirjanpito

 

LASSO 2100 Laskentajärjestelmä ja uuden kirjanpitolain muutokset

Aika: 23.11.2016 klo 09.00-16.00

Paikka: Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

 

Valmisteltujen aiheiden lisäksi kursseilla on mainio mahdollisuus oppia kollegojen kokemuksista ja tilaisuudesta syntyvistä keskusteluista. Kouluttajina toimivat Western-ohjelmistot läpikotaisin tuntevat talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijamme.

 

Otamme mielellämme myös aihe-ehdotuksia ja ennakkokysymyksiä vastaan. Ole aktiivinen ja ohjaa koulutustamme haluamaasi suuntaan.

 

Koulutuksen hinta

 

Koulutuksen hinta on 380 eur/hlö (+ALV). Mikäli haluat osallistua molempiin koulutuksiin, niiden yhteishinta on 700 eur/hlö (+ALV). Hinta sisältää koulutuksen ja materiaalien lisäksi aamu- ja iltapäiväkahvin sekä lounaan.

 

Ilmoittautuminen

 

Ilmoittaudu viimeistään 7.11.2016 lähettämällä mailia osoitteeseen otto piste myohanen at western piste fi. Ilmoita myös mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Kursseille vaadittu minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä.

 

Tervetuloa oppimaan ja saamaan vinkkejä ohjelmistojen entistä tehokkaammasta hyödyntämisestä! Välitäthän viestin myös kollegallesi.

Ajankohtaista