Otto Myöhäsestä Westernin uusi toimitusjohtaja
30.05.2018

Western Systems Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.6.2018. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty FM Otto Myöhänen. Westernin hallitus päätti uuden toimitusjohtajan valinnasta kokouksessaan 8.5.2018.

”Olen erittäin otettu saamastani luottamuksesta ja vastuusta. Western Systems Oy on ainutlaatuinen kotimainen it-alan yritys, reipas kolmikymppinen kuten minäkin. Jussi on tehnyt sitoutuneen ja menestyksellisen uran Westernin toimitusjohtajana. On suuri kunnia saada jatkaa tästä eteenpäin.”

Otto Myöhänen siirtyy tehtävään myynti- ja markkinointipäällikön toimesta. Ennen Westerniä Myöhänen on toiminut it-alalla viestinnän erityisasiantuntijatehtävissä Kiinassa ja Suomessa.

Yhtiötä vuodesta 1997 luotsannut Ari Jussi Hätinen siirtyy eläkkeelle 1.7.2018, mutta toimii Westernillä jatkossa senior advisorina.

”Otto on dynaaminen ja innovatiivinen uuden sukupolven johtaja, joka omalla tuoreella tavallaan tuo Westerniin uutta potkua ja kehitysintoa. Pitkä rupeamani operatiivisessa johdossa vaihtuu nyt taustavaikuttamiseen hyvillä mielin, sillä tiedän, että yritystämme kehitetään Oton johdolla Westernin perinteitä kunnioittaen”, sanoo nykyinen toimitusjohtaja Ari Jussi Hätinen.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

toimitusjohtaja 1.6.2018 alkaen, Otto Myöhänen, Western Systems Oy
puh. 040 5927 571, otto [dot] myohanen [at] western [dot] fi

toimitusjohtaja 1.6.2018 asti Ari Jussi Hätinen, Western Systems Oy
puh. 040 474510, ari [dot] hatinen [at] western [dot] fi

Ajankohtaista