LASSO

LASSO

LASSO on kattava työkalu talousohjaukseen. Se sisältää mm. kirjanpidon, reskontrat, kustannuslaskennan, projektiseurannan, käyttöomaisuuskirjanpidon, poistolaskennan, tilinpäätöstoimet tasekirjoineen, budjetoinnin ja kattavan raportoinnin. LASSO tuottaa sekä sisäisen että ulkoisen laskennan raportoinnin ja ilmoitukset sähköisesti. Joustava käyttöliittymä mahdollistaa helpon siirtymisen tehtävästä toiseen.

Syntynyt liiketapahtuma on heti jokaisen tarvitsijan käytössä ja mukana saldoissa ilman erillistä päivittämistä.

LASSOn integroitu reskontra ja kirjanpito, automatisoidut tilinpäätöstoimet, rinnakkaiskäyttömahdollisuus internetin yli sekä usean yrityksen käsittelymahdollisuus ja tehokas käyttäjähallinto tekevät siitä myös ihanteellisen tilitoimistojärjestelmän. Sähköinen veroilmoitus ja muut sähköisen ilmoittamisen työkalut vähentävät käsityötä merkittävästi.

LASSO 2100 Laskentajärjestelmä on vaativiin taloushallinnon tehtäviin vuosien saatossa hioutunut ohjelmisto, joka hoitaa sekä laajojen tilitoimistoketjujen että vaativien yritysten taloushallinnon kaikki tehtävät. Rutiininomaisten kirjanpidon ja reskontranhoidon ohella järjestelmä suoriutuu kaikista sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävistä sähköisine liittymineen aina verottajalle asti. Tämän lisäksi samalla sovelluskokonaisuudella hoidetaan käyttöomaisuuskirjanpito, irtaimistorekisterit ja budjetointi. LASSO on kaikki mitä taloushallintoon tarvitaan.