Ylläpitopalvelu

Ylläpitopalvelu

Ilman toimivaa ylläpitopalvelua ei paraskaan ohjelmisto riitä. Tarjoamme asiakkaillemme osaavan ja ripeän koulutus-, neuvonta- ja tukipalvelun. Ylläpitopalveluun liittyy myös ohjelmistojen jatkuva kehittäminen.

Tietojärjestelmien hyöty syntyy käytettävyydestä. Siihen vaikuttaa ohjelmistojen ominaisuuksien lisäksi käyttäjien kyky saada ohjelmistosta paras hyöty irti. Westernin kouluttajat antavat perusteellisen koulutuksen käyttöönottovaiheessa ja ylläpitoryhmä pitää jatkossa huolen siitä, että järjestelmä toimii katkotta.

Koulutus ja ylläpito ovat jatkuvaa palvelua, jolla taataan käyttöhenkilöstön ja tietojärjestelmän välisen yhteistyön sujuvuus alusta alkaen. Tarjoamamme järjestelmäylläpidon tukena on tietojärjestelmä ongelmatilanteiden nopean ratkaisemisen varmistamiseksi. Suorat yhteydet asiakkaisiin sekä laite- ja varusohjelmistotoimittajien tietopankkeihin takaavat nopean ja tehokkaan palvelun.

Ylläpitosopimusasiakkaamme turvaa sopimuksella järjestelmänsä toiminnan kauas tulevaisuuteen. Palvelu toimii takuun tavoin, mutta tämä Western-takuu ei pääty koskaan.