Tuotejulkistus: WERP – Uusi edistyksellinen ERP-järjestelmä
31.08.2016

Western Systems Oy julkaisee uuden edistyksellisen tuore-elintarvikkeiden, tukkukaupan ja jalostuksen toiminnanohjausjärjestelmä Werpin. Järjestelmää on kehitetty aktiivisesti viimeisen kahden vuoden ajan. Westernin juuret ovat pitkissä asiakassuhteissa ja nykyisillä ERP-asiakkailla on ollut merkittävä asema uuden järjestelmän suunnittelussa.

 

Kehityksen tuloksena Westernillä on tarjota toimialansa paras ERP-järjestelmä. Suunnittelussa on huomioitu asiakkailta saamamme kehityspalaute ja vuosikymmenien aikana keräämämme toimialaosaaminen. Western Systems ei ole pelkkä järjestelmätoimittaja, vaan tukkukaupan ja tuotannon asiantuntija ja olennainen kumppani asiakkaidensa liiketoiminnassa.

 

Werp on älykäs kotimaisen ohjelmoinnin lippulaivatuote, jossa on huomioitu tämän päivän ja tulevaisuuden tukkukaupan tarpeet. Se mahdollistaa myös laajan jatkokehityksen.

 

Werp esitellään ensimmäistä kertaa Tampereen logistiikkamessuilla 13.-15.9.2016.

 

Lisätietoja:

Ari Hätinen, Managing Director, Western Systems Oy

puh: +358 40 047 4510 | email: ari [dot] hatinen [at] western [dot] fi

Western Systems on vuonna 1981 perustettu vaativiin yritysohjelmistoihin erikoistunut suomalainen yritys, jonka omistaa sen oma henkilöstö. Jo yli 30 vuoden ajan toimintamme perustana on ollut kehitystyö, jossa asiakkaamme ovat jatkuvasti mukana. Olemme asiakkaidemme erityisiin tarpeisiin syventyvä kumppani. Yhteisesti ymmärretty tavoite mahdollistaa aidosti liiketoimintahyötyjä tuottavan toiminnanohjausjärjestelmän, jonka avulla yritys voi pysyä oman toimialansa kehityksen kärjessä.

Ajankohtaista