Työhaku: Järjestelmäasiantuntija (varastotyöntekijä)
19.08.2020

Oletko elintarvikealalla työskentelevä varastotyöntekijä tai varastopäällikkö? Käytätkö työssäsi toiminnanohjausjärjestelmää eli ERP-järjestelmää? Tarjoamme sinulle mahdollisuutta siirtyä varastosta toimiston puolelle asiantuntijarooliin.

Haemme järjestelmäasiantuntijaa, joka vastaa asiakkaidemme neuvomisesta mailitse, puhelimitse ja paikan päällä. Tämän lisäksi asiantuntijalla on iso rooli järjestelmän käyttöönotoissa ja tämä vertautuu projektipäällikön työhön.

Järjestelmäasiantuntija osallistuu myös järjestelmien kehittämiseen ns. konsultin roolissa ja hän työskentelee tiiviisti koodaajien kanssa. Kyseessä on toimistotyö lukuun ottamatta asiakaskäyntejä.

Mikäli sinulla on kokemusta A2000- tai Werp-toiminnanohjausjärjestelmistä, niin tämä katsotaan eduksi. Lisäksi olet mukava tyyppi, etkä täysin jäädy sosiaalisessa kanssakäymisessä, niin olet täysin meidän etsimämme henkilö.

Toimialaosaaminen elintarviketeollisuudesta tai alan hyvä tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta sekin on suuri etu. Otamme kuitenkin vastaan hakemuksia myös IT-alalla jo ennestään työskenteleviltä työnhakijoilta.

Western Systems Oy on suomalainen ohjelmistokehittäjä, jonka tuotteet ovat suunniteltu eri toimialoille lähtes 40 vuoden kokemuksella. Kaikki tuotteemme valmistetaan ja palvelumme tuotetaan Suomessa. Meille on tärkeää, että hommat hoituvat.

Elintarviketeollisuutta varten kehitettyjen ERP-järjestelmiemme A2000:n ja Werpin myötä olemme kotimainen markkinajohtaja jalostavissa kasvis- ja kalatukuissa. Meillä on jatkuvasti kysyntää tuotteillemme ja tarvitsemme sinut osaksi kasvavaa yritystämme.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, hyvät luontoisetuudet ja kattavan työterveyden. Meille etätyön tekeminen on itsestäänselvyys, mutta toimistollamme Hyvinkäällä on myös aina välillä hyvä käydä.

Sinulla tulee olemaan työkavereina yhteensä 23 oman alansa huippuosaajaa, jotka arvostavat yrityksessämme eniten loistavaa ilmapiiriä, unohtamatta työnantajan tarjoamaa joustavuutta. Me pidämme huolen asiakkaistamme ja työntekijöistämme.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta, niin ota yhteyttä toimitusjohtaja Otto Myöhäseen sähköpostitse otto [dot] myohanen [at] western [dot] fi

Ajankohtaista