Uusia työntekijöitä ja CTO-nimitys
21.01.2020

Tiedote 21.1.2020

 

Western Systems Oy on palkannut vuodenvaihteessa peräti neljä uutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

 

Arto Jäppinen on kokenut koodaaja, joka tuntee Westernin entuudestaan ja on työelämässään erikoistunut Westernin edustamille toimialoille. Hän osallistuu taloushallinnon ja kuljetusalan järjestelmien ja toiminnanohjausjärjestelmien kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

 

Nuorta näkemystä ja asennetta tuovat ohjelmoitsijat Minna Kaitainen ja Sampo Kaarenmaa, jotka ovat opintojensa loppusuoralla, mutta siirtyvät työskentelemään kokopäiväisesti Westernille. Minna saapuu Jyväskylän yliopistosta ja Sampo Haaga-Heliasta. Minna ja Sampo ovat jo päässeet kiinni asiakasrajapintaan ja he tulevat osallistumaan monipuolisesti eri projekteihin.

 

Koodaajien lisäksi Western on kasvanut myös tekniikkapuolella. Yrityksemme kuopus Jere Lehmonen on osalle asiakkaistamme vähintäänkin jo nimenä tuttu, sillä hän on vauhdilla ottanut vastuuta ylläpidosta.

 

Lisäksi minulla ilo kertoa, että kokenut koodaajamme Jan Forsberg on nimitetty teknologiapäälliköksi eli CTO:ksi. Janin asiakaslähtöinen asenne, päämäärätietoinen työnjohtaminen ja kokonaisvaltainen työvälineiden hallinta tekevät hänestä poikkeuksellisen työntekijän ja päällikön.

 

Otto Myöhänen

managing director

Ajankohtaista