Western Systems Oy 35 vuotta
17.03.2016

Suomalainen ohjelmistoyritys Western Systems Oy on saavuttanut kunnioitettavan merkkipaalun pääsemällä 35 vuoden ikään. Yritys on säilynyt itsenäisenä koko historiansa ajan.

Western Systemsin merkittävimpiä saavutuksia ovat oman sovelluskehittimen eli koodauskielen luominen, Suomen toiseksi suurimman kokonaisjärjestelmän eli Helsingin Seudun Liikenteen ydinjärjestelmän luominen ja vuosikymmeniä jatkuneet poikkeuksellisen pitkät asiakassuhteet.

Westernin juuret ulottuvat jo 1960-luvulle, jolloin kaksi Westernin perustajaosakasta perusti Unic Oy:n, josta kasvoi Suomen suurin taloushallintojärjestelmien toimittaja. Western Systemsin ohjelmoinnin ammattitaidolla on pitkä perinne, esimerkiksi yksi Westernin perustajista on Suomen kautta aikojen ensimmäisiä koodareita.

Nykyään Western Systems Oy on 23 työntekijän muodostama vakavarainen yritys, jonka sovelluksia käytetään taloushallinnon, liikenteen ja logistiikan ja tukkukaupan toimijoiden parissa. Vuonna 2016 Western julkaisee uuden sukupolven toiminnanohjausjärjestelmän Werpin.

Toimitusjohtaja Ari Hätinen: ”Westernin menestyksen salaisuus on asiakkaidemme toimialan kokonaisvaltainen ymmärtäminen. Emme ole pelkkä ohjelmistotoimittaja, vaan olennainen kumppani asiakkaidemme liiketoiminnassa. 35 vuotta on hyvä alku, seuraavan kerran vietämme 70-vuotisjuhlia.”

Lisätietoja:

Ari Hätinen, Managing Director, Western Systems Oy

puh: +358 40 047 4510 | email: ari [dot] hatinen [at] western [dot] fi

Ajankohtaista