Western Systems Oy

Ohjelmistotalo, jossa asiakkaat pysyvät

Yritysten kehittyessä muuttuu myös niiden toiminnan ohjaus entistä kriittisemmäksi haasteeksi koko liiketoiminnan näkökulmasta.

Monisäikeisten kokonaisuuksien seurannan, hallinnan ja organisoidun ohjaamisen edellytyksenä on toiminnanohjausjärjestelmä, joka toimii saumattomasti yhteen muun kokonaisuuden kanssa. Häiriöttömälle yritystoiminnalle luodaan edellytykset jo järjestelmäkehitysvaiheessa huomioimalla sekä toimialan että yrityksen erityislaatu ja yksilölliset tarpeet.

Kumppanuus on osaamisemme perusta

Western Systems on vaativiin yritysohjelmistoihin erikoistunut yritys, jonka omistaa sen oma henkilöstö. Jo yli 30 vuoden ajan toimintamme perustana on ollut kehitystyö, jossa asiakkaamme ovat jatkuvasti mukana. Olemme asiakkaidemme erityisiin tarpeisiin syventyvä kumppani. Yhteisesti ymmärretty tavoite mahdollistaa aidosti liiketoimintahyötyjä tuottavan toiminnanohjausjärjestelmän, jonka avulla yritys voi pysyä oman toimialansa kehityksen kärjessä.

Toiminnanohjausjärjestelmien kotimainen kokonaistoimittaja

Kaikki sovelluksemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kokonaisjärjestelmätoimittajarooliin olennaisesti liittyvä ylläpitopalvelu tuotetaan myös suomalaisin voimin Suomessa. Kaikki tuotteemme ja palvelumme ovat saaneet oikeuden käyttää Avainlipputunnusta.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimialakohtaisia sovellusratkaisuja. Toimialasovelluksesta muodostetaan toiminnanohjausjärjestelmä integroimalla osaava talous- ja henkilöstöhallinto erottamattomaksi osaksi kokonaisuutta.
Toimintamme keskeiset alueet ovat sovellustuotanto, kokonaisjärjestelmätoimitukset, järjestelmäkonsultointi sekä koulutus- ja ylläpitopalvelut. Hallitsemme järjestelmätoimituksen koko arvoketjun aina kehitystyöstä ohjelmistoihin, järjestelmien ylläpitoon ja käyttöneuvontaan asti. Kehitämme yksilöllisiä yritysohjelmistoja tarpeisiin, joihin valmisohjelmistot eivät riitä.

Ajankohtaista